• Postmortale make-up

    Sommige uitvaartondernemers hebben een visagist in dienst. Is dit niet het geval, twijfel er niet aan en neem gewoon contact met mij op, dan kunt u uw persoonlijke wensen kenbaar maken zodat u respectvol afscheid kan nemen van uw dierbare.

    Aan een voorgesprek kan behoefte ontstaan wanneer iemand ziek is en het sterven dichtbij komt of dat u een naderend afscheid van een dierbare moet gaan voorbereiden. In dit voorgesprek kunt u uw wensen met mij bespreken. Een voorgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Unicum Cosmetics is gevestigd in Burgum.

    Neem contact op met Unicum Cosmetics

Zoals ze was...

Verzorgd, misschien altijd wat make-up krullen of mooi geföhnde haren, gelakte nagels… Als het afscheid is gekomen, neemt u het liefst afscheid van uw dierbare zoals ze was. Aan de hand van een foto zorgt Unicum Cosmetics voor gezichtsverzorging, haar en nagels.

Tetje: ''zo dankbaar om te doen voor een goed gevoel voor de nabestaanden.''

Vroeger werd de overledene vaak gekleed door een nachthemd. Tegenwoordig is dit kleding die de overledene zelf graag droeg, of waar de familie mooie herinneringen aan had. Er bestaan geen regels voor.

Unicum Cosmetics uit Burgum zorgt ervoor dat deze dierbare persoon er net zo verzorgd uit ziet als hij/zij bij leven was. Vraag naar de mogelijkheden, bel (0511) 46 19 44.

Unicum Cosmetics werkt samen met: